Followers

Photobucket

Thursday, March 4, 2010

Jom Buat Duit dgn Modal RM10, dan Untung Berganda-ganda...!!

Share
Share


Asalamualaikum dan selamat sejahtera..hari ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai perniagaan yang senang dan semua lapisan masyarakat dapat membuat perniagaan ini.. mesti anda tertanya-tanya apakah perniagaan yang saya ingin kongsikan pada anda.. perniagaan ini senang dan mudah sahaja, anda daftar secara percuma sahaja, dan aktifkan akuan anda dengan RM 10 sahaja !!!..

Mesti anda tertanya-tanya bukan bagaimana untuk mengahsilkan pulangan yang banyak dengan bermodalkan RM 10.. caranya senang sahaja :

1. anda klik link ini : http://www.ten-rm.com/?id=username


link tersebuat akan membawa anda kepada profile saya.

jika anda bermasalah untuk membuka link tersebuat oleh disebabkan server tempat kerja, atau institusi anda.. jangan Risau Ada CaraNya :

cara keduanya anda pergi ke link ini : http://hidemyass.com/ , anda membuka laman web TEN-RM melaui web ini.. caranya :apabila anda mengikuti cara dalam gambar diatas, anda dapat membuka profil TEN -RM saya :


dan cara seterusnya daftar secara percuma aje :
Okey selepas anda daftar secara free, anda mestilah mengikuti langkah-langkah berikutnya,

1. buat bayaran kepada saya RM 10 ke Akuan saya (caranya ikut dalam lama web TEN-RM)

2. buat penegsahan mesej ke saya, yang anda telah berdaftar caranya taip (TEN-RM, NAMA BANK WAKTU BANKIN TARIKH USERNAME ANDA USERNAME PENAJA) HANTAR KE 0132128302

3. saya akan menbuat pengesahan kepada Admin, dan dalam beberapa jam akuan anda akan aktif dan admin akan mengaktifkan akuan anda melalui emil.

4. dan setelah akuan anda aktif, anda boleh mempromosikan url anda sendiri, carilah seberapa banyak pelanggan, RM 10 seratus % milik anda.

# kalu ada cari sehari dalam 10 orang maka pulangan anda RM 100 sehari.. jika cari banyak lagi, lagi banyak pulangan anda!!!! lumayan bukan?? apa tunggu lagi.. dafatarlah sekarang menjadi ahli dgn bermodalkan rm10 shj.. jangan Tunggu lama-lama nanti menyesal..hehehe #
blog comments powered by Disqus
JomTutorial.com
 
<

ShoutMix chat widget
>
JOM TUTORIAL Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template